Sådan foregår en polterabend indspilning

BrudenSynger er livsglad og nærværende CD indspilning på polterabend krydret med en bunke kække kommentarer og uldne unoder.

Ankomst

Hovedpersonen ankommer til studiet med bind for øjnene. Bindet er for at undgå at bemærke at underholdningen skal ske i et lydstudie.

Værten modtager jer i venteværelset med kittel. Bindet fjernes og bruden/brudgommen fortælles at næste punkt på dagsordenen er en tarmskylning. Se en video af vores hyle-morsomme og yderst populære polterabend velkomst.

Indspilningen går igang

På jeres polterabend indspilning kan I typisk nå at indspille 2 sange - helt afhængig af "talentet".

Først indspilles den første sang solo. Næste sang indspilles solo, men denne gang kommer alle øvrige deltagere med på kor. Til sidst mødes alle i fællessang, som - oftest akkompagneret af en stærk fælleskabsfølelse - afrunder indspilningen.

Tak for idag

Inden I forlader studiet, vil lydfilerne blive tilsendt pr. e-mail - så I kan plage eventuelle andre med "hittet" senere.

Spørgsmål & svar

Har du spørgsmål?

Vi har samlet og besvaret de mest gængse spørgsmål.

Book indspilning

Ankomst tidspunkt*
d
o
z

Udtalelser

Endnu ikke overbevist?

Med mere end 15 års erfaring i at lave indspilninger, er vi sikre på at vi kan give jer en sjov og uforglemmelig oplevelse til polterabend. Men tag ikke vores ord for det. Tag et kig på vores mange udtalelser.

Vi takker alle for en sjov, og uforglemmelig polterabend time hos Synger.dk. Vi grinede, sang og græd.

Pernille B.

TAK - for en gennemført, fantastisk og morsom polterabend i lydstudiet! Tak for jeres engagement og professionalisme! Det var helt perfekt!

Gitte P.

Det var en helt fantastisk oplevelse. Værten var super god og virkelig en perfekt intro. Kan varmt anbefales.

Jeanne M.

Helt igennem professionelt hele vejen igennem. Kan helt klart anbefales og produceren i Egtved leverede en standard udover det sædvanlige.

Christian E.